Πηγή χρηματοδότησης: Πράξη «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» που υλοποιείται μέσω του
Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Προσκληση προμηθευτων

Καλαμάτα, 18/09/2017
Αρ. Πρωτ.:  243

Προς ενδιαφερόμενους προμηθευτές

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ και ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΝ

Παρακαλούμε να μας δώσετε προσφορά για προμήθεια σάντουιτς (ΕΝΤΥΠΟ 1) και κουλουριών  σουσαμένιων (ΕΝΤΥΠΟ 2) για τους επιμορφωτές, εκπαιδευτικούς και μαθητές στο πλαίσιο σεμιναρίων, ημερίδων, εκδηλώσεων καθώς και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  που θα πραγματοποιηθούν στο  ΚΠΕ Καλαμάτας από τον Οκτώβριο 2017 έως τις 10 Ιουλίου 2018.

Το σάντουιτς θα πρέπει να αποτελείται από φρέσκο ψωμί ημέρας (όχι κατεψυγμένο), μπαγκέτα χωριάτικη σύμμεικτο 120 γρ. με σουσάμι, μεσσηνιακή φέτα 40 γρ. (όχι λευκό τυρί), τομάτα Μεσσηνίας, ελαιόλαδο Μεσσηνίας και ρίγανη Ταϋγέτου. Το κάθε σάντουιτς θα είναι τυλιγμένο ξεχωριστά (αεροστεγώς ή με διαφανή μεμβράνη) και να συνοδεύεται από χαρτοπετσέτα.

Το κουλούρι να είναι σουσαμένιο τύπου «Θεσσαλονίκης», φρέσκο, μαλακό και σε ατομική συσκευασία (έως 50 γρ.).

Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται στο χώρο του ΚΠΕ (Θουκυδίδου 2) στις 8.30 το πρωί  κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας από την προηγούμενη ημέρα.

Λήξη προθεσμίας υποβολής προσφορών: Τετάρτη 4/10/2017 και ώρα 11:00. Οι προσφορές να παραδοθούν στο ΚΠΕ Καλαμάτας, Θουκυδίδου 2. Στις τιμές να συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Σε περίπτωση που κατά την παράδοση – παραλαβή των προϊόντων, βρεθεί προϊόν εκτός των προαναφερθέντων προδιαγραφών ή/και οργανοληπτικά αλλοιωμένο (γεύση, άρωμα, εμφάνιση) υποχρεούστε σε άμεση αντικατάσταση. Σε κάθε περίπτωση έχουμε δικαίωμα επιστροφής και με υποχρέωση από εσάς να πιστώσετε την αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων.

Σε περίπτωση που η αλλοίωση δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα (π.χ. υγείας) θα έχετε την υποχρέωση να καλύψετε κάθε οικονομική υποχρέωση που θα προκύψει.

Το κριτήριο κατακύρωσης είναι η χαμηλότερη τιμή και σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του είδους όπως αυτές περιγράφονται παραπάνω. Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει στις 4/10/2017 και ώρα 11:00 από τριμελή επιτροπή η οποία ορίστηκε με απόφαση του ΚΠΕ Καλαμάτας.

Οι δράσεις του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας υλοποιούνται στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» μέσω του  Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ», ΑΠ 6, στις Περιφέρειες ΜΕΤ, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνημμένα:

– ΕΝΤΥΠΟ 1 : ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ [DOC] [PDF]

 

– ΕΝΤΥΠΟ 2 : ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΝ [DOC] [PDF]

———  Πληροφορίες: 27210 62299 —————-

— Η παρούσα ανάρτηση ισχύει από 18/09/2017 έως 03/10/2017—-

Μοιράσου το!