Σχολεία ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Εκπαιδευτικά προγράμματα Νοε-Δεκ 2021

Σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας, κατά τους πρώτους μήνες του σχολικού έτους υλοποιεί  μονοήμερα εκπαιδευτικά προγράμματα για τις σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης της Μεσσηνίας.

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας δέχτηκε περισσότερες των 90 αιτήσεων για υλοποίηση μονοήμερων προγραμμάτων για το χρονικό διάστημα από 01/11/2019 έως 23/12/2021. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλες και όλους τους εκπαιδευτικούς που έκαναν αίτηση, για αυτή την πρωτοφανή συμμετοχή. Όμως, η στελέχωση της Παιδαγωγικής Ομάδας του ΚΠΕ Καλαμάτας περιορίζει την ικανοποίηση 35 αιτήσεων.

Πληροφορίες για τα προγράμματα αναφέρονται στο δικτυακό τόπο του ΚΠΕ Καλαμάτας: http://kpe-kal.mes.sch.gr/wp/programs/ .

Για την υλοποίηση των προγραμμάτων είναι απαραίτητη η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Λόγω της πανδημίας, τα προγράμματα θα υλοποιούνται εξ ολοκλήρου στο επιλεγμένο πεδίο.

Στα σχολεία που θα συμμετέχουν, θα αποστείλλουμε οδηγίες προετοιμασίας της σχολικής ομάδας, σε εύλογο διάστημα πριν την υλοποίηση του προγράμματός τους.

Περισσότερα

Μοιράσου το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *